JARNÍ DNY V LÁZNÍCH

Pro 09, 2023 By REZIDENCE 0 Comments

 

REZERVACE POKOJE

FRANTIŠKOVY LÁZNĚ - JARNÍ DNY V LÁZNÍCH 3 NOCI

jarní pobyt v lázních to jsou tři noci strávené v naší rezidenci a k tomu zajímavé benefity.

POBYT:  v jednom z našich pokojů SVATÁ LUCIE nebo RUDOLF II., ubytování je pro 2 osoby se snídaní, samostatný stůl v jídelně.

WELLNESS: volný vstup do "AQUAFORUM - svět vody a relaxace" (2x 2hodiny).

SPA: Nakombinujte si relax v Aquaforu nejen s pobytem ve vodě ale třeba i na masážním lehátku nebo ve vaně plné slatiny.Udělejte si takový malý odpolední wellness kousek od naší rezidence Zámeček. Vyberte si hned z dvanácti různých balíčků, přesně podle vašeho gusta, času a peněženky v lázeňské klinice Aquaforum. Více informací ZDE (pro objednání těchto dodatečných služeb použijte uvedené telefoní číslo).

 

BENEFITY: láhev vína dle výběru, některé nápoje zdarma v průběhu pobytu, zapůjčení jízdních kol, vycházkových holí, průvodce lázněmi - bedekr, dřívější check-in a pozdější check-out (v závislosti na dostupnosti), přístup do původní vyhlídkové věžeparkování zdarma, služba concierge zdarma. Možnost přípravy kávy, čaje a balená voda v prostorách II. nebo III. patra rezidence.

PODMÍNKY: Platí pouze pro rezervace učiněné prostřednictvím naší recepce.Pozdní příjezd od 14:00 do 19:00, odjezd do 14:00.Pevná rezervace,100% STORNO poplatku při zrušení pobytu. Pobyt lze po dohodě přesunout na jiný termín *.

Cena: od Kč 7.675,- €315,- za dvě osoby a celý pobyt (cena v EUR dle denního kurzu, cena za osobu a den 1.280,-Kč / €53) 

                                       * ** *** **** VOP      REZERVACE POKOJE

 

Zaregistrujte se k odběru novinek

NOVINKY / NEWS / MENU

REZIDENCE ZÁMEČEK

Naše pokoje